mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Hráškový puding

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Náročnost: začátečník
  • Příprava: 30 minut
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:česká kuchyně
  • Zobrazeno: 2396x

Potřebné suroviny

  • 50 gmáslo
  • 50 gkukuřičný škrob (maizena)
  • 200 ghrášek
  • 40 gvanilkový cukr
  • 400 mlmléko
  • ovoce na ozdobení

Postup

Hrášek (sterilovaný scedíme - mražený rozmrazíme) rozmixujeme s máslem a vanilkovým cukrem. Maizenu rozmícháme v trošce studeného mléka, za stálého míchání vlijeme do vřícího mléka a velmi krátce zavaříme. Smícháme s rozmixovaným hráškem. Plníme do sklenic. Pro barevnost předělíme světlou maizenou. Zdobíme ovocem nebo ořechy. Necháme ztuhnout v chladničce a podáváme.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie