mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Kuře s rajskou omáčkou po maďarsku

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Náročnost: mírně pokročilý
  • Příprava: 60 až 90 minut
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:česká kuchyně
  • Zobrazeno: 958x

Potřebné suroviny

  • 100 gmáslo
  • 50 grajský protlak
  • 150 gcibule
  • 10 clbílé víno
  • 1 kskuře
  • 50 ghladká mouka
  • 200 gprorostlá slanina
  • sůl a pepř celý

Postup

Kuře rozdělíme na pěti až sedmidekové kousky a protáhneme je klinky slaniny. Jemně nakrájenou cibuli osmažíme na másle, přidáme protlak, dílky kuřete, osolíme, okořeníme, opečeme a zalijeme vínem. Pod pokličkou dusíme doměkka. maso vyndáme, ke šťávě přidáme mouku, zasmahneme, zalijeme vodou a povaříme. Dochucenou omáčku přecedíme na kuře a podáváme s rýží.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie