mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Madarský guláš

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Porcí: 3
  • Kuchyně:světová kuchyně
  • Zobrazeno: 3030x

Potřebné suroviny

  • 0,5 kgbrambory
  • 80 gcibule
  • 1 sklenkabílé víno
  • vývar
  • 40 gsádlo
  • 0,5 kghovězí maso
podle chuti
  • sůl
  • paprika mletá
podle potřeby
  • mouka hladká

Postup

Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na sádle do žluta, vmícháme na kostky nakrájené maso a osmažíme. Do takto připraveného masa přidáme mletou papriku, zaprášíme moukou, osmahneme, zředíme vínem nebo vývarem, osolíme a dusíme do měkka. Ke konci dušení přidáme na čtvrtky nakrájené brambory a vývar. Do guláše můžeme přidat také na proužky nakrájenou papriku.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie