mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Koláč s tuňákem a olivami

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Náročnost: mírně pokročilý
  • Příprava: 40 minut
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:světová kuchyně
  • Zobrazeno: 902x

Potřebné suroviny

  • máslo
  • 300 gtuňáka ve vlastní šťávě
  • 100 goliv bez pecek
  • 10 cloleje
  • mouka na vysypání formy
  • 10 clmléka
  • 100 gstrouhaného sýra
  • 100 gmouky
  • 1 kssáček droždí
  • 3 ksvejce

Postup

Předehřejte proubu na 210 °C (termostat 6). V míse smíchejte mouku a droždím, do prostřed udělejte důlek, do kterého rozbijte vejce a pomalu přimíchávejte olej a mléko. Přidejte okapaného drceného tuňáka, olivy a sýr. Těsto vlijte do máslem vymazané a vysypané formy na koláč a pečte v troubě asi 40 min.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie