mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Argentinská fazolová polévka

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Náročnost: středně pokročilý
  • Příprava: 30 minut
  • Porcí: 6
  • Zobrazeno: 1988x

Potřebné suroviny

  • 4 stroužkyčesnek
  • 2 ldrůbeží vývar
  • 100 mrkev
  • 200 grajčata
  • 100 gcibule
  • 100 gceler
  • 100 gslanina
  • 250 gbarevné fazole
  • chili papričky
  • 500 grajčatový protlak
  • sůl, pepř, oregáno, tymián, mletá paprika

Postup

Předem namočené fazole uvaříme v drůbežím vývaru doměkka. Ke konci přidáme rajský protlak. Vaříme ještě 10 minut. Na slanině nakrájené na kostičky orestujeme nakrájenou cibuli, nastrouhanou mrkev a celer. Přidáme nakrájená rajčata a orestujeme. Přidáme do polévky a dochutíme čerstvým kořením

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie