mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Tagliatelle se zelenými olivami a lilkem

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Náročnost: mírně pokročilý
  • Příprava: 20 minut
  • Dieta:vegetariánská
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:světová kuchyně
  • Zobrazeno: 801x

Potřebné suroviny

  • 3 stroužkyčesnek
  • 100 mlcitronová šťáva
  • sůl, pepř
  • 6 lžicolivový olej
  • 80 glilek
  • petrželová nať
  • 400 gtagliatelle
  • 140 gzelené olivy
  • 50 gparmazán strouhaný

Postup

Těstoviny uvaříme v osolené vodě na skus, scedíme je a vrátíme do hrnce.

Mezitím nakrájíme olivy na plátky, lilek na kostičky a za stálého míchání je osmahneme na olivovém oleji.

Přidáme citrónovou šťávu, česnek nakrájený na plátky, sůl a pepř a chvilku dusíme. Hotovou směs opatrně smícháme s těstovinami.

Jednotlivé porce posypeme zelenou petrželkou a nastrouhaným parmazánem.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie