mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Indické kuře

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Náročnost: mírně pokročilý
  • Příprava: 50 minut
  • Dieta:nezadáno
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:světová kuchyně
  • Zobrazeno: 1000x

Potřebné suroviny

  • olej
  • 1 ksžloutek
  • 1 kscibule
  • 150 ghrášek
  • 100 gžampióny
  • 1 kskuře (popř. kuřecí prsa)
  • 50 garašídy
  • sůl, pepř, kari
  • 200 mlsmetana ke šlehání

Postup

Očištěné kuře vykostíme (nebo můžeme použít kuřecí prsa), maso nakrájíme na proužky, které osolíme, opepříme a posypeme kari.

Nakrájíme cibuli, zpěníme na oleji a přidáme nakrájené maso, přikryjemea dusíme na mírném ohni 15 minut. Pak přidáme hrášek a nakrájené žampiony. Jakmile je zelenina i maso měkké, přilijeme smetanu, v níž jsme rozkvedlali žloutek.

Už nevaříme, stáhneme z ohně a před podáváním posypeme sekanými arašídy.

Podáváme s rýží.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie