mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Pstruh na grilu

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Náročnost: mírně pokročilý
  • Příprava: 60 minut
  • Porcí: 4
  • Zobrazeno: 1161x

Potřebné suroviny

  • 100 mlolej
  • rozmarýn
  • sůl, pepř
  • 4 kspstruh
  • tymián
  • citrónová šťáva
  • šalvěj

Postup

Bylinky opláchneme, osušíme, několik lístků najemno nasekáme na jemno a smícháme s olejem. Ryby opláchneme, osušíme a vně i uvnitř zakapeme citrónem. Osolíme a opepříme a naplníme zbývajícími bylinkami, potřeme bylinkovým olejem a necháme odležet 15 minut.

Poté navlékneme na silnou špejli a opékáme na roštu, často obracíme.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie