mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Brambory na grilu

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Náročnost: začátečník
  • Příprava: 20 minut
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:světová kuchyně
  • Zobrazeno: 1959x

Potřebné suroviny

  • 4 ksvelký brambor
  • 4 lžícezakysané smetany
  • 4 pažitka
  • špetka hrubé soli, pepř
  • alobal

Postup

Zabalte bramboru se špetkou soli do velkého kusu alobalu. Umístěte na gril těsně nad uhlíky nebo přímo mezi ně a nechte grilovat asi 20-25 minut (záleží na velikosti brambory) občas otočte. Poté odstraňte alobal, bramboru rozřízněte na 2 poloviny, dejte na ně lžičku zakysané smetany, několik snítek pažitky, opepřete. Ihned servírujte.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie