mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Žampionové rizoto

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Náročnost: středně pokročilý
  • Příprava: 30 minut
  • Porcí: 5
  • Kuchyně:česká kuchyně
  • Zobrazeno: 1872x

Potřebné suroviny

  • 250 gžampiony
  • 100 gpórek
  • 1 snítkapetrželka
  • 3 sáčkyrýže
  • 50 grostlinný tuk
  • 100 gčerstvá paprika
podle chuti
  • sůl
  • pepř
  • máslo

Postup

Rýži ve varných sáčcích uvaříme ve slané vodě a necháme okapat. Na rozpuštěném tuku orestujeme nakrájené žampiony, papriky a pórek, osolíme, opepříme, krátce podusíme a promícháme s vařenou rýží. Můžeme zjemnit lžící másla. Rizoto posypeme sekanou petrželkou a přizdobíme čerstvou zeleninou.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie