mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Brambory po římsku (Patate alla romana)

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Náročnost: začátečník
  • Příprava: 30 minut
  • Dieta:nezadáno
  • Porcí: 4
  • Zobrazeno: 2405x

Potřebné suroviny

  • sůl
  • pepř
  • 2 ksstroužky česneku
  • 600 gbrambory
  • 1 lžícesekané petrželky
  • 2 lžícesádlo
  • 300 grajčat
  • 100 gvepřového podbradku

Postup

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme, necháme vychladnou a nakrájíme na plátky. Na rozpáleném sádle osmahneme třený česnek, vložíme drobně pokrájený vepřový podbradek, oloupaná, semen zbavená, na tenké plátky nakrájená rajčata a několik minut za častého míchání podusíme. Přidáme nakrájené brambory, osolíme, opepříme, dobře prohřejeme a dáme na teplou mísu. Posypeme zelenou petrželkou.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie