mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Hermelínová pomazánka

  • Zařazení: studená kuchyně
  • Náročnost: začátečník
  • Příprava: 20 minut
  • Dieta:nezadáno
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:česká kuchyně
  • Zobrazeno: 861x

Potřebné suroviny

  • sůl
  • 1 ksvejce
  • 1 ksmenší cibule
  • 1 kshermelín
  • 1 ksmalá majolka
  • 1 lžičkamletá pálivá paprika
  • 1 lžičkaplnotučná hořčice
  • 1 lžičkamletá sladká paprika

Postup

Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme pod tekoucí vodou a ochlazená vajíčka oloupeme. Nakrájíme na drobné kostičky. Hermelín a oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno. V misce smícháme hermelín, vejce a cibuli, vše řádně promícháme i s přidaným kořením - paprikou a solí. Doplníme majolkou a hořčicí. Hermelínovou pomazánku necháme uloženou vespod lednice přes noc. Kdo vydrží, nechá ji v lednici i dva dny. Přílohou je vhodná bílá veka.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie