mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Kapr na pomerančích

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Náročnost: mírně pokročilý
  • Příprava: 40 minut
  • Dieta:nezadáno
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:světová kuchyně
  • Zobrazeno: 2654x

Potřebné suroviny

  • sůl
  • 2 ksrajčata
  • 1 kscibule
  • mandle
  • rostlinný olej
  • pepř mletý
  • 1 kskapr
  • citroń
  • 4 kspomeranče

Postup

Kapra očistíme a naporcujeme. Potom ho osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou a dáme na několik hodin do chladu. Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nasekanou cibuli, přidáme maso a opečeme. Podlijeme trochou vody, přidáme oloupaná a nakrájená rajčata a šťávu ze dvou pomerančů, přikryjeme a dusíme. Když je ryba téměř měkká, přidáme další dva pomeranče nakrájené na kousky. Vše dusíme doměkka a posypeme loupanými mandlemi.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie