mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Filé v majonéze

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Náročnost: začátečník
  • Příprava: 30 minut
  • Dieta:nezadáno
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:česká kuchyně
  • Zobrazeno: 813x

Potřebné suroviny

  • sůl
  • pepř
  • majolka
  • 4 lžícejogurt
  • 3 lžíceoleje
  • citron
  • 80 dkgrybího filé
  • 1 lžícestrouhany křen

Postup

Filé nakrájíme na plátky, pokapeme citronem, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na rozpáleném tuku. Musí být dobře propečené s růžovou kůrkou. Majolku zředíme jogurtem a vmícháme lžíci strouhaného křenu. Jednotlivé porce na talíři přeléváme ochucenou majonézou a podáváme s bramborem.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie