mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Pstruh na víně

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Náročnost: začátečník
  • Příprava: 30 minut
  • Dieta:nezadáno
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:česká kuchyně
  • Zobrazeno: 748x

Potřebné suroviny

  • sůl
  • 5 dkgmáslo
  • citronová šťáva
  • 1 kgpstruh
  • bobkový list
  • 1 kscibule
  • 0,5 lčerveny vino

Postup

Pstruhy osolíme a necháme asi půl hodiny uležet. Mezitím nalijeme do hrnce červené víno, přidáme nakrájenou cibuli, citronovou šťávu, bobkový list a vše přivedeme k varu. Opatrně vložíme pstruhy a vaříme asi 15 minut. Uvařené pstruhy položíme na mísu a polijeme scezeným vínem. Podáváme s pečivem či topinkami.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie