mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Lín na kmíně

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Náročnost: mírně pokročilý
  • Příprava: 30 minut
  • Dieta:nezadáno
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:česká kuchyně
  • Zobrazeno: 2624x

Potřebné suroviny

  • sůl
  • 10 dkgmáslo
  • citronová šťáva
  • kmín
  • hladká mouka
  • zelená petrželka
  • 1 kglín

Postup

Vykuchané a očištěné líny zvenku i zevnitř osolíme a okmínujeme. Poté je obalíme v mouce a vložíme na rozpálenou pánev s máslem či olejem. Pečeme po obou stranách asi 6 minut, dokud líni nezískají tmavozlatou kůrku. Upečené líny pokapeme citronovou šťávou, ozdobíme zelenou petrželkou a podáváme s bramborem.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie