mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Amur na olivách

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Náročnost: mírně pokročilý
  • Příprava: 30 minut
  • Dieta:nezadáno
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:česká kuchyně
  • Zobrazeno: 4934x

Potřebné suroviny

  • sůl
  • tymián
  • 5 ksrajčat
  • zelené olivy
  • 10 dlolivového oleje
  • 1 kgamur

Postup

Osolené porce amura poprášíme moukou a osmahneme na oleji. Osmahnuté porce vyjmeme, šťávu zahustíme moukou, připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme vodou a povaříme. Do omáčky přidáme nakrájená rajčata, tymián a olivy a necháme asi půl hodiny vařit. Podáváme s brambory, rýží či pečivem.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie