mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Nakládaný hermelín

  • Zařazení: studená kuchyně
  • Náročnost: začátečník
  • Příprava: 10 minut
  • Dieta:nezadáno
  • Porcí: 1
  • Kuchyně:česká kuchyně
  • Zobrazeno: 677x

Potřebné suroviny

  • sůl
  • pepř
  • 100 mlolej
  • 2 stroužkyčesnek
  • 1 špetkakari
  • bobkový list
  • 1 lžíceolivového oleje
  • 1 kshermelin

Postup

Hermelín překrojený na půl potřeme česnekem a olivovým olejem, posypeme kari, popepříme, posolíme a vyložíme petrželkou. Půlky pak opět spojíme a uložíme sýr do sklenice. Počet je na vás. K uloženým sýrům přidáme dva bobkové listy a pouze lehce "ušpiníme" olivovým olejem. Sklenici pak zalijeme olejem, dobře uzavřeme a necháme alespoň 7 dní uležet. Pravidlo zní čím déle, tím lépe.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie