mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Loupežnické maso s křenem

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Náročnost: středně pokročilý
  • Příprava: 40 minut
  • Porcí: 4
  • Zobrazeno: 1186x

Potřebné suroviny

  • 60 golej
  • 250 gcibule
  • 100 ghořčice
  • 100 gkřen
  • 50 gfeferonky
  • 750 groštěná
  • 250 gkapie
podle chuti
  • sůl
  • pepř

Postup

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a prudce opečeme na horkém oleji, přidáme nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět, vložíme nakrájené kapie feferonky a krátce podusíme. Na talíři posypeme maso strouhaným křenem a doplníme kopičkou hořčice.

Příloha: chléb, smažené hranolky.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie