mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Selský špíz

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Náročnost: začátečník
  • Příprava: 40 minut
  • Porcí: 4
  • Zobrazeno: 955x

Potřebné suroviny

  • 100 golej
  • 2 stroužkyčesnek
  • 120 gcibule
  • 150 gslanina
  • 150 gpárky
  • 600 gvepřová kýta
podle chuti
  • sůl
  • pepř

Postup

Vepřovou kýtu nakrájíme na menší plátky, potřeme česnekem utřeným se solí, opepříme, pokapeme olejem a necháme uležet. Na grilovaní jehlu napichujeme střídavě kousky masa, slaniny, párku, cibule a zvolna opékáme na rozpáleném oleji.

Příloha: smažené hranolky, opečené brambory, zeleninový salát.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie