mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Beskydský králík

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Náročnost: začátečník
  • Příprava: 60 minut
  • Dieta:nezadáno
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:česká kuchyně
  • Zobrazeno: 1290x

Potřebné suroviny

  • sůl
  • olej
  • česnek
  • bobkový list
  • cibule
  • hladká mouka
  • mletý pepř
  • králičí maso
  • uzené maso

Postup

Králíka rozdělíme na porce, omyjeme, osušíme, potřeme prolisovaným česnekem a necháme přes noc odležet. Uzené maso nakrájíme na kostičky, vložíme do hrnce s rozehřátým olejem, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a zpěníme dorůžova. Přidáme porce masa, okořeníme, osolíme a osmahneme. Podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme. Když je maso měkké, vyjememe ho, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, opražíme, zalijeme vodou, rozšleháme a povaříme.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie