mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Hermelín v bramboráku

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Náročnost: začátečník
  • Příprava: 50 minut
  • Dieta:nezadáno
  • Porcí: 3
  • Kuchyně:česká kuchyně
  • Zobrazeno: 973x

Potřebné suroviny

  • hermelín
  • bramborákové těsto

Postup

Hermelín podélně rozkrojíme na půlku. Dáme smažit bramborák, zhruba přes celou pánev. Po osmažení z jedné strany otočíme a ihned na půlku placky položíme hermelín. Ihned přehneme druhou půlku přes hermelín, přitlačíme kraje, aby nevytekl a smažíme po obou stranách.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie