mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Hermelínová kapsa

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Náročnost: začátečník
  • Příprava: 40 minut
  • Dieta:nezadáno
  • Porcí: 4
  • Zobrazeno: 883x

Potřebné suroviny

  • olej
  • 2 ksbanány
  • 2 ksvejce
  • strouhanka
  • 4 plátkypomeranče
  • 4 kshermelíny
  • brusinky

Postup

Dobře vychlazený hermelín nakrojíme na 2 poloviny a naplníme tenkými plátky banánu. Pak jej postupně obalujeme v rozšlehaném vajíčku a strouhance. Postup opakujeme ještě jednou. Na pánvi rozpálíme olej a dobře obalený hermelín zprudka smažíme z obou stran. Na nahřátý talíř položíme smažený hermelín, který dozdobíme pomerančem, do jehož středu dáme kopeček brusinek.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie