mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Pivní sýr

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Náročnost: začátečník
  • Dieta:nezadáno
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:česká kuchyně
  • Zobrazeno: 863x

Potřebné suroviny

  • sůl
  • tvaroh
  • mletý pepř
  • 0,3 lpivo
  • drcený kmín

Postup

Ve větší nádobě rozmícháme tvaroh s kořením a solí, zalijeme pivem, přikryjeme a necháme uležet při pokojové teplotě několik dní. Uzrálý sýr má mírně nažloutlou barvu a voní jako olomoucké tvarůžky. Podáváme s tmavým pečivem s jemně sekanou pažitkou nebo mladou jarní cibulkou.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie