mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Dušené vepřové na jablkách se skořicí

  • Porcí: 4
  • Kuchyně:česká kuchyně
  • Zobrazeno: 1576x

Potřebné suroviny

  • 1 lžičkakurkuma
  • 2 ksjablka golden
  • 2 kscibule
  • 1 ksstroužek česneku
  • 700 gvepřové řízky
  • 1 lžičkaskořice

Postup

Oloupejte a romačkejte čenek. Oloupejte cibuly a rozkrojte ji na čtvrtky. Oloupejte jablka, zbavte je jadřince a zozkrojte na větší kostky.

Nakrájejte maso na kostky. posypte ho skořicí, kurkumou a kmínem. Dobře promíchejte, ať je maso okořeněné ze vech stran.

Přidejte česnek, cibuli, bujón a zalijte vodou, aby bylo maso ponoené. Přikryjte pokličku a duste 1hodinu. 15minut před koncem přidejte jablka. Osolte, opepřete. Je-li omáčky příliš, nechte vařit maso déle a bez pokličky, než se omáčka částečně vypaří.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie