mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Boloňské špagety

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Náročnost: začátečník
  • Příprava: 20 minut
  • Dieta:nezadáno
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:česká kuchyně
  • Zobrazeno: 1217x

Potřebné suroviny

  • sůl
  • olej
  • 3 stroužkyčesnek
  • hladká mouka
  • 300 gmletého masa (směs vepřové a hovězí)
  • 1 ksmalý rajský protlak
  • 0,25 ksporek
  • 0,25 kostekmasox
  • koření na mleté maso nebo na špagety

Postup

Rozpálíme trošku oleje a mleté maso na něm osmahneme, zaprášíme moukou a přidáme rajský protlak a podlijeme vodou, aby směs měla řídkou kašovitou konzistenci. Přidáme masox, na kolečka nakrájený pórek, osolíme, přidáme jemně pokrájený česnek a dochutíme kořením. Necháme asi deset minut provařit na mírném plameni. Podáváme se špagetami a strouhaným sýrem.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie