mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Krkonošské nudle

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Náročnost: začátečník
  • Příprava: 30 minut
  • Dieta:nezadáno
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:česká kuchyně
  • Zobrazeno: 912x

Potřebné suroviny

  • sůl
  • 1 lžícecukr
  • 4 ksvejce
  • 2 lžíceocet
  • kopr
  • 300 gširokých nudlí
  • 400 ghub
  • 2 dlkysané smetany
  • hovězí vývar dle potřeby (z kostky)
  • kmin

Postup

Nudle uvaříme v osolené vodě a dáme okapat. Houby pokrájíme na menší kousky (sušené předem namočíme) podusíme doměkka v hovězím vývaru s kmínem a sekaným koprem. Nakonec přidáme kysanou smetanu (už nevaříme), ocet, sůl a cukr a dobře promícháme. Nudle upravíme na mísu, obložíme čtvrtkami natvrdo vařených vajec a zalijeme houbami s omáčkou.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie