mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Polévka margita

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:česká kuchyně
  • Zobrazeno: 819x

Potřebné suroviny

  • 700 mlvoda
  • 50 gmáslo
  • 150 ghovězí maso (z konzervy)
  • 130 gsterilovaná červená řepa
  • 120 gsterilovaná makedonská zeleninová směs
  • 100 gkysaná smetana
  • 100 gcibule

Postup

Na másle orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli. Přidáme maso a ještě osmažíme. Zalijeme vodou a přivedeme k varu. Přidáme zeleninu (můžeme i s nálevem) a okořeníme podle vlastní chuti. Podáváme s kysanou smetanou.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie