mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Jablkový pudink

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Náročnost: mírně pokročilý
  • Příprava: 50 minut
  • Dieta:nezadáno
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:česká kuchyně
  • Zobrazeno: 994x

Potřebné suroviny

  • šlehačka
  • 5 ksjablek
  • 3 lžícecukru (podle kyselosti jablek a chuti strávníků)
  • granko
  • 2 sáčkyvanilkového pudinku

Postup

Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců, přidáme cukr a dáme vařit do asi 1/2 litru vody. Když jablíčka změknou, rozmačkáme je a obsah doplníme vodou na 1 litr. Pudinky rozmícháme v trošce vody a přilijeme k jablkům. Pilně asi 1 minutu mícháme, pak vlijeme do formiček. Můžeme konzumovat horké nebo nechat vychladnout jako pudink, vyklopit, posypat Grankem a ozdobit šlehačkou.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie