mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Zeleninová laguna

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:česká kuchyně
  • Zobrazeno: 1642x

Potřebné suroviny

  • 30 gmáslo
  • 200 gmražená zeleninová směs
  • 200 gčerstvé bílé zelí
  • sůl, pepř, koření či bylinky podle vlastní chuti
  • 600 mlzeleninový vývar

Postup

Nerozmrazenou zeleninovou směs a pokrájené bílé zelí zlehka orestujeme na másle, zalijeme zeleninovým vývarem a krátce povaříme. Dochutíme a podáváme.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie