mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Bylinkové rizoto

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Příprava: 60 až 90 minut
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:světová kuchyně
  • Zobrazeno: 922x

Potřebné suroviny

  • sůl
  • 50 gmáslo
  • 1 kscibule
  • 50 mlbílé víno
  • 800 mlvývar
  • 2 stroužkystroužek česneku
  • 400 grýže
  • mletý pepř
  • 100 gčerstý špenát
  • 80 glistová zelenina

Postup

Oloupanou cibuli, nakrájíme nadrobno, česnek na plátky a společně osmahneme na másle. Přilijeme víno, přidáme nakrájenou zeleninovou nať, špenát, přidáme koření a krátce podusíme, aby se víno odpařilo. Přidáme rýži a za stálého míchání osmažíme, aby rýže zesklovatěla, zalijeme vývarem a dusíme ve vyhřáté troubě.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie