mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Maďarský klobásový salát

  • Zařazení: studená kuchyně
  • Náročnost: začátečník
  • Příprava: 10 minut
  • Dieta:nezadáno
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:světová kuchyně
  • Zobrazeno: 961x

Potřebné suroviny

  • 4 ksmalé brambory
  • 500 gklobásy nebo podobné uzeniny
  • 1 ksvelká červená cibule nakrájená na kolečka
  • 2 ksnakrájené zelené papriky
  • 4 ksrajčata nakrájená na čtvrtky

Postup

brambory okrájíme a uvaříme v osolené vodě, připravíme si do velké mísy zálivku ( 1/2 šálku oleje, 3 lžíce vinného octa, 1 lžička dijonské hořčice, 1 lžička nasekaného kopru, 1 lžíce nakrájené petrželky, špetka pálivé papriky, sůl), brambory za tepla nakrájíme a přidáme k zálivce, promícháme a necháme vychladnout, nakrájíme uzeninu na kolečka( předtím ji můžeme krátce osmažit nebo povařit) a spolu s cibulí, paprikou a rajčaty přimícháme k bramborům a zálivce, před podáváním necháme cca 1 hodinu odležet.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie