mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Papriky plněné rybím masem v lůžku z rucoly s artyčoky

  • Zařazení: studená kuchyně
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:česká kuchyně
  • Zobrazeno: 993x

Potřebné suroviny

  • 10 gželatina
  • 100 grybí filety
  • sůl, pepř
  • 200 gsterilované papriky "piquillos"
  • 100 gsalát rucola
  • 1 lžícedijonská horčice
  • 100 gsterylované artyčoky
  • 50 gkapary
  • 2 lžíceolivový olej

Postup

Želatinu připravíme podle návodu na obalu. Rybu vaříme utajeným varem (vaříme tak, aby voda, ve které rybu vaříme, nevřela). Poté ji rozmixujeme, ochutíme a přidáme želatinu s majonézou. Opatrně naplníme papriky a necháme ztuhnout. Rucolu zakápneme zálivkou vytvořenou z hořčice, oleje a balsamikového octa. Na salát poklademe okapané artyčoky, kapary a překrojené papriky. Podáváme s jemnými toasty.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie