mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Cizrna v bramborové slámě se salátem coleslaw

  • Zařazení: studená kuchyně
  • Příprava: 20 minut
  • Porcí: 6
  • Kuchyně:česká kuchyně
  • Zobrazeno: 4119x

Potřebné suroviny

  • sůl a pepř
  • 1 konzervasterilovaná cizrna (425ml)
  • 300 gbrambory
  • 80 gmouka
  • kysané zelí
  • majoránka
  • 1 ksvejce

Postup

Brambory nastrouháme na hrubém struhadle a vysušíme. Smícháme se zelím a ostatními ingrediencemi. Pečeme na pánvi jako klasické bramboráky do křupava.

Tip: Podáváme se salátem Coleslaw nebo salátem z černého kořene, baby mrkve a zelených fazolových lusků s jogurtovou zálivkou.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie