mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Kovbojské fazole

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:česká kuchyně
  • Zobrazeno: 1395x

Potřebné suroviny

  • sůl
  • olej
  • 50 gkečup
  • majoránka
  • 100 gvepřové maso (uzenina, klobása,...)
  • 50 ggulášový základ
  • 850 gčervené fazole s kukuřicí v chilli omáčce(2x425ml konzerva)
  • chilli koření

Postup

Maso nakrájené na kousky opečeme na tuku. Podlijeme a dusíme doměkka. Zalijeme kečupem a následně gulášovým základem připraveným podle návodu. Provaříme a přidáme fazole s kukuřicí a omáčkou. Dochutíme majoránkou, solí, popřípadě chilli kořením a prohřejeme.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie