mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Losos plněný špenátem

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:česká kuchyně
  • Zobrazeno: 923x

Potřebné suroviny

  • sůl
  • 75 gmáslo
  • 15 gčesnek
  • 50 gsušená bramborová kaše
  • 450 gsteak z lososa s kůží
  • 300 gkrájený špenát
  • 100 gsmetana

Postup

Z kůže lososa odstraníme šupiny a stáhneme ji směrem ke hřbetu tak, aby nám zůstala držet po celé délce přibližně na 1cm masa. Rozmrazený špenát ochutíme česnekem, osolíme, přidáme smetanu a dohustíme bramborovou kaší. Touto směsí plníme lososa. Překryjeme kůží. Pečeme na másle 15 až 20 minut při teplotě 180°C. Jako přílohu doporučujeme bramborovou kaši s pórkem a teplou zeleninu (romanesco, pařížskou mrkvičku, brokolici, květák.....) připravenou na páře.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie