mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Pstruh v křupavé krustě podávaný s francouzským zeleninovým salátem

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Příprava: 20 minut
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:česká kuchyně
  • Zobrazeno: 1654x

Potřebné suroviny

  • sůl
  • 4 kspstruh
  • 30 gpanáda s kukuřičnými lupínky
  • 30 golej na smažení

Postup

Filety pstruha osolíme a lehce obalíme v panádě. Opečeme na pánvičce nebo usmažíme ve fritéze.

Tip: podáváme s Francouzským zeleninovým salátem

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie