mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Veselý talíř

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Příprava: 20 minut
  • Porcí: 5
  • Kuchyně:česká kuchyně
  • Zobrazeno: 1751x

Potřebné suroviny

  • sůl a pepř
  • 1 konzervasterilovaná cizrna (425ml)
  • majoránka
  • 300 gkuřecí játra
  • 1 ksvepřová blána
  • 100 gslanina
  • strouhanka na zahuštění

Postup

Cizrnu a játra hrubě pomeleme. Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky, lehce orestujeme a přidáme k játrům a cizrně. Promícháme s kořením a dle potřeby dohustíme strouhankou. Vytvoříme obdélníkové 150 g galetky, které zabalíme do blány a pečeme při 180°C cca 20 minut.

Tip: Podáváme s Francouzskou zeleninovou směsí na pánvičku. Nerozmrazenou zeleninovou směs okořeníme dle chuti a připravíme krátce na pánvičce za stálého míchání cca 7 minut.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie