mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

Recepty

Jablka s mazancem

  • Zařazení: teplá kuchyně
  • Náročnost: mírně pokročilý
  • Příprava: 60 minut
  • Porcí: 4
  • Kuchyně:česká kuchyně
  • Zobrazeno: 934x

Potřebné suroviny

  • 15 gmáslo
  • 4 plátkymazanec
  • 4 lžícerybízové želé
  • máslo na vymazání plechu
  • 4 ksjablka

Postup

Rozehřejte troubu na 180°C. omyjte jablka a vyjměte jadřince, tak aby jablko zůstalo vcelku.

Plech potřete máslem a naskládejte na něj plátky mazance. Na každý plátek položte jedno jablko.

opatrně vložte po jedné polévkové lžíi rybízového želé doprostřed jablka (namísto jadřince) a překryjte oříškem másla. nechte péct 40 minut.

Hodnocení čtenářů: hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5hodnocení: 0/5
mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie