mňam-mňam.cz: Pro ty co nemají čas na vaření

vyhledej recept

nápověda pro vyhledávání
podle surovin

+cibule +hrách -česnek

podle názvu

guláš

rozš. vyhledávání

Zkušenosti - Slovníček

Kulinářský slovník

zadejte hledaný výraz:

A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P Q R Ř S Š T U V W Z Ž

Okra-ibišek jedlý-bambia

Původem z východní Indie.Tobolky obsahují slizové látky,jenž zahušťují pokrmy.Lze je různě zpracovat-vařit v páře či ve vodě,smažit,dusit samotné nebo s dalšími přísadami.Nebudou mít tolik slizu,pokud je uvaříme vcelku.Tobolky můžeme použít do polévek,omáček,leča nebo do zapékaných pokrmů.Vynikající jsou s houbami.Aby jsme zvýraznili chuť,přidáme česnek,zázvor nebo chilli papričky.

mapa stránek (c) 2008 ChrisFromParis
Vitana | Garmin Run-Up | Legie